Skip to main content
Fleet Sales bij BMW.

Fleet Sales bij BMW.

De Fleet aanpak van BMW.

Maand na maand, jaar na jaar wordt het BMW gamma uitgebreid met modellen en motoren die perfect inspelen op de verwachtingen van vandaag, en de uitdaging aangaan van een mobiliteit met veel facetten: functioneel, fiscaal, milieu, communicatie…

Dit uitgebreid aanbod valt al jaren erg in de smaak van bedrijven die graag tegemoetkomen aan de wensen van hun medewerkers binnen een strikt budgettair kader. Aan de vele voordelen van onze modellen voegen wij bij BMW een extra troef toe: een ongeëvenaarde service, uniek in onze regio. Beheerders van wagenparken hebben dat goed begrepen!

Bij ons kunnen fleetverantwoordelijken en -bestuurders steeds terecht bij een unieke gesprekspartner. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en waakt over het respect van uw car-policy in het kader van de Belgische fleetmarkt. Ze zorgen voor advies en analyses wanneer u het wenst. Zo willen wij komen tot een optimale tevredenheid bij onze klanten en fleetgebruikers, en een gepersonaliseerde service op maat aanbieden aan de BMW bestuurders binnen uw bedrijf.

Wij werken ook met ‘single points of contact’ op het niveau van de naverkoop. Als er iets met een wagen aan de hand is, willen wij ervoor zorgen dat uw BMW bestuurders er zo weinig mogelijk last van hebben. En voor wie verkiest te wachten tijdens een onderhoud hebben we een Business Lounge met internetverbinding en drankjes ter beschikking.

De samenwerking van uw fleetdepartement met BMW is een echte troef voor uw onderneming. Het stelt u in staat om een professionele, succesvolle en duurzame relatie op lange termijn op te bouwen tussen uw bedrijf en zijn fleetpartner.

Danny Van den Eeckhout

Danny Van den Eeckhout

Ik sta altijd klaar voor een goed gesprek met elke professionele klant. Klanten kunnen op mij rekenen voor  no-nonsense advies, ondersteuning en mobiliteitsoplossingen; bij u op kantoor of in onze showrooms.

Met plezier deel ik mijn expertise over Total Cost of Ownership (TCO), fiscale optimalisatie, elektrificatie, laadoplossingen & partners, car policy en nog veel meer!

NEEM CONTACT OP MET DANNY.
Catherine Ceulemans

Catherine Ceulemans

Going the extra mile… In de dagelijkse opvolging van onze fleetklanten ben ik graag uw enthousiaste en vertrouwde contactpersoon om in samenspraak uw wagenpark inzake fiscale optimalisatie, elektrificatie, carpolicy, referentieoffertes, condities … proactief met de nodige expertise en zorg op te volgen.

NEEM CONTACT OP MET CATHERINE.
Kristiaan Vermeir

Kristiaan Vermeir

De wereld verandert in een sneltreinvaart. De regelgeving van vandaag is niet noodzakelijk de regelgeving van morgen! U probeert steeds op de hoogte te zijn, maar u bent soms het spoor bijster (u bent zeker niet de enige)! Wel op die momenten ben ik graag uw lichtbaken en help ik u graag verder om de beste mobiliteitsoplossing aan te reiken voor uw bedrijf en uw werknemers. Ik help u graag met het maken van de juiste keuzes op basis van TCO berekeningen, korte -en lange termijnoplossingen en optimalisatie van uw wagenpark.

NEEM CONTACT OP MET KRISTIAAN.
Alexandre Jacquet

Alexandre Jacquet

Ik ben Alexandre, de nieuwe Fleetadvisor bij BMW en MINI Juma.

Ik help u graag bij de transformatie naar meer milieuvriendelijke voertuigen om zo de kost van uw wagenpark onder controle te houden en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Ik ben er zeker van dat ik -dankzij mijn ervaring- de beste oplossing vind voor uw wagenpark. Hierbij hou ik u steevast op de hoogte van nieuwigheden en mogelijkheden mbt fleetmanagement.

Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe mijn expertise van toepassing kan zijn op uw bedrijf.

Verder breng ik een schat aan ervaring en expertise met me mee om uw organisatie te helpen haar assets te maximaliseren.

Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe mijn expertise van toepassing kan zijn op uw bedrijf.

 

NEEM CONTACT OP MET ALEXANDRE.
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top